U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Just Touch Healing

Just Touch is een eenvoudige healingstechniek door een zachte aanraking, als een vlinder, van de eerste 2 vingers van de hand op specifieke punten van het lichaam. Het is bij allerlei ongemakken en niet welbevinden een manier om het natuurlijke zelf genezende vermogen van het lichaam op te wekken. Daarnaast is mijn ervaring dat mensen zich na een behandeling heerlijk ontspannen voelen.

Ik leerde deze techniek van een Egyptische vrouw die ik leerde kennen tijdens een Wisdom Gathering bij Dalfsen. Zij had lange tijd op Hawaii gewoond en had deze mooie en eenvoudige healingsmethode leren kennen. Hier wordt deze vorm Bio-Touch genoemd. Nadat zij zich uiteindelijk weer had gevestigd bij haar vader in Egypte en hem de methode liet zien, vertelde hij haar dat dit eigenlijk een oude Egyptische healingsmethode is.

 

Voor wie

- Als je ergens een ongemak ervaart in je lichaam.

- Als je je gespannen voelt.

 

Tijdens een sessie zit je eerst op een stoel en lig je vervolgens op een behandeltafel. Omdat ik je op verschillende plekken op je lichaam op je huid aanraak gebeurt dit in onderkleding.

Een sessie duurt meestal 45 minuten en kost € 45,00.