U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De Reconnection

Door een Reconnection te ondergaan wordt je weer helemaal in verbinding gebracht met de energielijnen van het universum. Je zult een nieuwe impuls krijgen/ervaren in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Na het ontvangen hiervan zul je ervaren dat je je meer heel, meer in verbinding zult voelen. Je zult zeker ervaren dat je je blijvend ‘anders’ voelt. 

Dezelfde helende frequenties worden gebruikt als bij Reconnective Healing. Ook wordt er wel gesproken over je Persoonlijke Reconnection. Het is nl. een bewust keus. Je ontvang de Reconnection eenmaal in je leven, zij blijft je leven lang doorwerken op alle niveaus.

Oorspronkelijk waren bij iedereen de meridianen / acupunctuurlijnen van ons lichaam met het netwerk dat onze planeet omringd verbonden. Door dit netwerk waren we aangesloten op een onmetelijk groter netwerk en hiermee met het hele universum. Van dit netwerk zijn we in de loop der tijd losgeraakt. Door de Reconnection worden zogenaamde ‘nieuwe axiatonale’ lijnen aangebracht. Hierdoor kunnen we deze unieke trillingsniveaus en frequenties gebruiken voor onze heling en evolutie. De lijnen zijn onderdeel van het zogenaamde parallel dimensionaal circulatiesysteem. Dit trekt weer de basisenergie aan voor de zelfherstellende functies van ons lichaam.

Door de Reconnection te ontvangen worden deze lijnen aangebracht en geactiveerd. Hierdoor wordt energie, licht en informatie uitgewisseld.

 Voor wie is een Reconnection

-       Als je eenheid wilt ervaren

-       Als je herkent dat wij nu, als mensheid een belangrijke stap doen in onze evolutie en jij hier bewust deel van wilt uitmaken

-       Als je je leven meer wilt laten stromen

-       Als je een ‘update’ wilt maken van je oorspronkelijke blauwdruk om zo je hele welzijn te stimuleren

-       Als je je leven wilt verdiepen.

Voordat je de Reconnection ondergaat is het zinvol om  1 tot 3  Reconnective Healing sessies te ondergaan.

Het verschil tussen de Reconnection en Reconnective Healing is vooral de intentie: De intentie van Reconnective Healing is heling op lichamelijk, geestelijk, emotioneel of spiritueel niveau. Aangeraden wordt om 1, 2 of 3 sessies te ondergaan. De intentie van de Reconnection is om je helemaal terug te brengen in de verbinding met het universum. Hiervoor zijn 2 sessie nodig die plaatsvinden op verschillende dag direct na elkaar.

Kosten € 333,--.