U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reconnective Healing

Reconnective Healing is een healingsmethode die heling brengt op lichamelijk, emotioneel, geestelijk en/of spiritueel niveau. Het hersteld de balans van lichaam en geest.  Na een sessie kun je ervaren dat je op een andere manier in het leven staat, op een andere manier iets beleefd, naar iets kijkt, dingen anders doet. Ook lichamelijk kunnen de energiefrequenties van Reconnective Healing je verandering brengen omdat het zelf herstellend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Hierdoor kunnen ongemakken veranderen. Het is een krachtige manier om lichaam en geest te helen, het lichaam weer in evenwicht te brengen en een gezondere, bewustere en meer ontspannen levensstijl te creëren. Ook kunnen veranderingsprocessen in gang gezet worden. Veel mensen zeggen later dat het een levens veranderende ervaring was.

Voor wie is een Reconnective Healing

Voor iedereen ! Je hoeft er niet in te geloven, gewoon ondergaan en ervaren.

En specifiek:

-       Als je je lichamelijk niet goed of prettig voelt

-       Als je ergens last van hebt.

-       Als je op zoek bent naar balans

-       Als je op zoek bent naar heling

-       Als je je onzeker voelt

-       Als je gewoon eens een Reconnective Healing wilt ervaren

-       Als je een mooie ervaring wilt hebben

-       Als je hooggevoelig bent

-       Als je voelt dat je iets wilt veranderen

Wat er bij je gebeurt tijdens een sessie Reconnective Healing is nooit van te voren te zeggen. Voor iedereen is dit anders. Het effect kan direct te voelen zijn. Het kan ook zijn dat je dit in de dagen na een sessie gaat ervaren. Dat je iets zult merken is zeker. Over het algemeen bemerk je zelf al snel dat dingen anders zijn voor je. Je kunt op een andere manier in het leven staan, anders naar iets kijken, op een andere manier iets beleven, ervaren, doen. Door het activeren van het zelf herstellend vermogen van je lichaam kunnen ook hier veranderingen plaatsvinden. Soms is het niet direct duidelijk en krijg je van mensen om je heen te horen dat zij je anders ervaren.

Wat is Reconnective Healing

Bij Reconnective Healing wordt gebruik gemaakt van de frequenties (energietrillingen) om ons heen, op de aarde, in het universum. Deze frequenties worden gebruikt om de energietrillingen van het lichaam te resetten. Er wordt een (her)verbinding gemaakt tussen de energiebanen van de aarde en het universum met de energiebanen van ons lichaam.

Omdat alles uit energie bestaat, ook ons lichaam, werken de frequenties van Reconnective Healing  in op de frequenties van ons lichaam. Het zijn hogere frequenties, gericht op jouw persoon als geheel, waardoor je in contact komt met een hoge tastbare energie niet gericht op iets specifieks, maar op jou als geheel.

Uit onderzoek is gebleken dat deze frequenties licht en informatie dragen en je lichaam in evenwicht brengen en je leven op ingrijpende wijze kunnen veranderen. Tijdens de sessie worden deze verbindingen gelegd en je zult ervaren dat deze nog lang na een sessie doorwerken.

 Eric Pearl zegt erover:

“Als je geluk hebt zal jouw heling komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal je heling komen in een vorm waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachten had.”

 Een sessie Reconnective Healing

Tijdens een sessie kun je allerlei ervaringen hebben. Het kan ook zijn dat je alleen in rust, ontspanning bent. Wat er ook is, het is altijd goed. Iedereen die Reconnective Healing krijgt, ervaart weer heel andere dingen. Ook ik, als gever heb deze ervaring. Geen enkele sessie is gelijk.

Een sessie duurt in totaal 45 minuten tot 1 uur. Voldoende is meestal 1, 2 of 3 sessies. Je ligt, met gesloten ogen, op een behandeltafel met je kleding aan (draag kleding die gemakkelijk zit en niet knelt). Als gever loop ik om de tafel heen, zonder je aan te raken.

Kosten zijn € 75,00.

Het is ook mogelijk dat wij niet fysiek bij elkaar zijn, dus dat er op afstand een sessie wordt gegeven. Voorkeur heeft echter een sessie in mijn praktijk. Op deze manier kan ik zien wat er bij je gebeurt.

Mijn ervaring met Reconnective Healing

Zelf kwam ik bij toeval in aanraking met Reconnective Healing. De sessie zette bij mij een enorm veranderingsproces in gang. Later kreeg ik het boek van Eric Pearl in handen en ook hierdoor veranderde ik weer in mijn leven. Toen ik hoorde dat Eric Pearl voor een training naar Nederland kwam heb ik niet geaarzeld en mij direct hiervoor op gegeven. Ook dit was voor mij een leven veranderende ervaring. Door het geven van Reconnective Healing en later de Reconnection is ook mijn leven veranderd. Niet voor niets is de titel van het boek van Eric Pearl:. Heel anderen, heel jezelf.

 

In Amerika is veel onderzoek gedaan naar de effecten van Reconnective Healing. Wil je hier meer over weten, kijk dan op de officiële internationale of nationale site, zie links.