U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Het Transformatiespel

Het Transformatiespel is een levensspel dat je helpt bij het verkrijgen van inzicht of bewustzijn over iets waar je tegen aan loopt of een persoonlijke vraag waar je mee zit. Je krijgt, op een ander manier dan je waarschijnlijk gewend bent, antwoord op vragen die je jezelf stelt, ontplooiingsrichtingen die je zoekt of oplossingen voor problemen waar je mee zit. Het is een krachtig en diepgaand middel, serieus en met humor. Door mee te doen aan een workshop het Transformatiespel wordt je geholpen om in contact te komen met je zielskwaliteiten.

Het Transformatiespel gaat er vanuit dat iedereen alle antwoorden bij zich draagt. Door een blokkade, blinde vlek of belemmering kom je hier echter niet bij. Tijdens de workshop zijn we met meerdere deelnemers, max 6. Iedereen bewandelt het eigen levenspad en komt zo tot inzichten door het onderzoeken en geven van betekenis aan de gebeurtenissen die naar voren komen. Je kunt situaties tegenkomen die je uit je dagelijks leven herkent. Hier open, eerlijk en geholpen door mij, op diepere lagen naar kijken zal je helpen te ontdekken wat voor jou belangrijk, moeilijk en uitdagend hierin is en wat je hierin kunt veranderen. Je verkrijgt inzicht in belemmeringen die je tegenkomt. 

Dat waar je een antwoord op wilt hebben is je speldoel en je focus tijdens het Transformatiespel. Dit kan gaan over een werksituatie, relatie, familie, leren nee zeggen, financiën, je kwaliteiten, een valkuil of iets heel anders waar je mee zit. Belangrijk is dat je hier inzicht in wilt krijgen en hier iets aan wilt doen.

In 1976 is het Transformatiespel in de Findhorn Foundation, een spirituele woon- en werkgemeenschap in Schotland, ontstaan.

Het heeft zich ontwikkeld tot een krachtige manier om inzicht in jezelf te verkrijgen.

Mijn ervaring met het Transformatiespel

Mijn eerste kennismaking met het Transformatiespel was in de Findhorn Foundation te Schotland. Hier heb ik meerdere keren aan een workshopspel deelgenomen, zowel meerdere dagen als een enkel dagdeel. Terug in Nederland deed ik dit ook regelmatig. Hierdoor werd ik steeds zo getroffen door de  mogelijkheden die het biedt en de steeds weer verrassende uitkomsten, dat ik de opleiding voor begeleider van het Transformatiespel ben gaan doen. Elke keer weer ervaar ik het als heel bijzonder, mooi en ontroerend wat de uitkomsten en antwoorden zijn die worden gegeven, de diepgang en de lichtheid van het spel te ervaren en te zien wat het elke deelnemer brengt.

Workshop het Transformatiespel

Met elkaar spelen we tijdens een workshop dag het Transformatiespel. Hierbij bewandelt elke deelnemer het eigen levenspad en doorlopen we verschillende energetische niveaus, waarbij je allerlei ervaringen verwerkt en belemmeringen opruimt.

Een workshop dag ziet er als volgt uit; om 09.30 uur ontvangst en kennismaking, om 10.00 uur start en om ongeveer 18.00 uur einde. Locatie is in principe bij mij thuis, goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Ook is het mogelijk dat ik naar een specifieke locatie kom, dan worden wel reiskosten gerekend.  Kosten per persoon zijn € 75,00, inclusief koffie/thee. Een week van te voren ontvang je van mij uitgebreidere informatie. Hiermee bereid je je voor.

Je kunt je individueel opgeven voor een workshop of met een aantal mensen waar jij de workshop het Transformatiespel mee wilt doen.