U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Meer dan 25 jaar werkte ik als communicatieadviseur bij profit en non-profit organisaties en de overheid. Na een ziekteproces was het voor mij duidelijk dat het tijd was om een andere richting op te gaan. Ik volgde eerst een opleiding Gestalt voor persoon, talent en beroep en was hierna een aantal jaren betrokken bij de Stichting Zonneoog, School voor Spiritualiteit en Bewustzijnsontwikkeling en verbonden aan het instituut waar ik de Gestalt opleiding deed. Geruime tijd verbleef ik in de Findhorn Foundation, een spirituele woon- en werkgemeenschap in het noorden van Schotland. Hier volgde ik verschillende trainingen, waaronder de training 'Conflict & Change Facilitator' en de opleiding tot begeleider van het Transformatiespel. Ik ben lid van het internationale InnerLinks Netwerk (de overkoepelende organisatie van het Transformatiespel) en de Game Group Holland (de Nederlandse afdeling hiervan).

Terug in Nederland gaf ik mij op voor de opleiding van de stichting Opleiding Sacred Dance Nederland en studeerde hier af als docente Sacred Dance. Nog steeds volg ik veel workshops en trainingen bij verschillende nationale en internationale docenten en geef ik met heel veel plezier cursussen en workshops Sacred Dance.

Nadat ik een keer een Reconnective Healing sessie kreeg en ik merkte dat dit heel veel bij mij deed en een groot veranderingsproces in gang zette, kreeg ik het boek van Eric Pearl in handen. Voor mij was het duidelijk dat ik hier meer mee wilde. Eerst volgde ik bij Eric Pearl de training tot Reconnective Healer en vervolgens de training om The Reconnection te mogen geven.

Daarnaast ben ik ook opgeleid om Just Touch sessies te geven. Ook hiermee kwam ik toevallig in aanraking en wist ik direct dat ik hier meer mee wilde gaan doen.

Diverse periodes bracht ik in het buitenland door, o.a. Frankrijk, Zuid-Afrika, Kenya, Schotland en Nepal.